Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet compta amb un vehicle de transport adaptat col·lectiu

La regidora de Serveis Socials, Maria Lladó, va presentar el passat dimecres, 12 de novembre, el nou vehicle de transport adaptat que donarà servei a una trentena de persones de Ripollet, a través de la concessió del contracte d'atenció domiciliària realitzat a l'empesa Sergesa Hogar. El vehicle, amb una capacitat per a dues cadires de rodes i cinc seients, a banda del xofer i l'acompanyant, traslladarà als usuaris del Centre de Dia de Can Vargas i d'Aspasur.

Sergesa Hogar ha estat l'adjudicatària, per un període de 4 anys, del contracte per a la gestió del servei d'atenció a domicili, que s'ha ampliat amb serveis d'auxiliar de la llar, podologia i menjar a domicili, més el transport adaptat. Fins ara, el transport dels usuaris del Centre de Dia s'havia realitzat de forma independent, a través d'un servei de taxi adaptat, que tal i com va explicar la regidora, “ha funcionat perfectament durant els darrers dos anys”. Amb aquest nou vehicle, s'ha aconseguit augmentar la seva capacitat, comptar amb tota la tecnologia necessària per al transport adaptat i que hi hagi un acompanyant. Sergesa Hogar forma part del grup empresarial que construirà i gestionarà la residència de la gent gran que es construirà als Pinetons.

A banda de la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó, l'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Juan Parralejo; els regidors de Serveis Municipals, Antoni Francolí; de Comunicació i Participació Ciutadana, Alberto Castro; de Medi Ambient, Gemma Edo; així com de la cap de Serveis Socials i responsables de Sergesa Hogar.

R.H.