Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal edita un manual pràctic sobre diversitat ètnica

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha editat un manual pràctic per combatre prejudicis i rumors sobre la diversitat ètnica, amb la voluntat de donar suport a les poblacions de la comarca en aquesta tasca. La publicació pretén ajudar al personal tècnic que treballa en l'atenció a un públic culturalment divers, amb un objectiu clar: fer front a rumors i falses concepcions sobre aquesta qüestió.

L'elaboració d'aquest manual s'emmarca en la tasca empresa pel Consell Comarcal del Vallès Occidental des de l'any 2003, a través del Pla Comarcal de Ciutadania i Immigració, que permet treballar conjuntament amb els ajuntaments les polítiques d'immigració al territori.

Aquest pla inclou, entre les seves prioritats, desenvolupar accions a favor de la convivència ciutadana, del respecte a la diferència, de la promoció del diàleg intercultural i de la plena ciutadania amb drets i obligacions compartits per a tots i totes, donant resposta a les necessitats detectades al territori a través d'un treball de camp continuat.

R.H.