Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural s'omple de persones amb ganes de millorar els seus hàbits a l'hora de menjar

La Regidoria de Salut pública en col·laboració amb l'Associació de Nutricuió i Gastronomia va presentar dilluns, 10 de novembre, un taller pràctic de cuina saludable, on es van donar consells bàsics per tenir cura de l'alimentació i per prevenir el sobrepès. Un d'aquests consells va ser la importància de conèixer les característiques dels aliments que mengem.

Núria Bea, responsable del taller i llicenciada en nutrició i tecnologia dels aliments també va advertir al públic assistent que cal assessorar-se amb un metge a l'hora de fer un règim. D'altra banda es van trencar alguns tòpics com per exemple que menjar pa engreixa en excés. Respecte a l'alimentació infantil Bea va insistir que cal educar als més menuts des de ben petits a menjar de tot i sobretot mantenir un equilibri entre tots els aliments. Després de la xerrada, els assistents es van emportar un lot de productes de regal.

F.R.

Fotos:
- Núria Bea, responsable de la xerrada.
- La sala d'actes del Centre Cultural era plena de públic.