Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya de prevenció 2008: 'Joves, Sexualitat i Sida'

La Regidoria de Joventut endega un any més la campanya de prevenció pels joves sobre la Sida. Entre les novetats d'enguany destacat un taller de Hip Hop i un altre de danses de Bollywood, relacionats amb la sexualitat segura.

Després de l'èxit de la campanya de l'any passat, tal i com assegurava el regidor de Joventut Ferran Tornel durant la presentació de la campanya d'aquest any, la Regidoria de Joventut ha presentat un calendari d'activitats entre el 10 de novembre i el 6 de desembre. Tornel ha volgut remarcar que “la campanya de la Sida, tot i que sembla una cosa molt senzilla de fer, representa molta feina, i molt important, especialment des dels PIDCES on es pot detectar dia a dia l'efecte tant positiu que fan campanyes de prevenció com aquesta”. A més, ha afegit que “poc després de celebrar campanyes com la de la sida el Casal de Joves rep la visita de nous joves, que han descobert totes les activitats que fem”.

Des del dia 10 de novembre i fins el proper dia 20, els joves de Ripollet, a través dels Punts d'Informació Descentralitzats que hi ha als instituts de Ripollet o des del mateix Casal de Joves podran participar al ‘Comunica't 2008'. Aquest concurs consisteix en què a canvi d'una piruleta, els joves han de deixar els seus missatges i opinions respecte la Sida. El guanyador del concurs d'aquest any s'emportarà un Kit de Sexualitat. Tots els missatges recollits es podran veure entre el 28 de novembre i el 6 de desembre, a una llaç gegant que s'instal·larà al Centre Cultural. A més, el mateix dia 28 els missatges es visionaran a mode de presentació de PowerPoint, al Casal de Joves.

A part de la informació que s'està donant des dels PIDCES, entre el 10 de novembre i el 5 de desembre es podrà recollir informació sobre la sida al Casal de Joves,a la Biblioteca, al Centre Cultural, al Departament de Serveis Socials i al PAME.

Activitats
La principal novetat de la campanya d'enguany són els tallers programats al casal de Joves. Pel dia 14 de novembre els joves que s'inscriguin podran participar al taller de Hip Hop i el dia 21 de novembre es farà el de danses de Bollywood. A més, igual que l'any passat, des de Joventut es facilitarà al joc del Twister de la Sida als instituts que ho sol·licitin.

F.R.

Fotos:
- El regidor de Joventut, Ferran Tornel i la dinamitzadora del Casal de Joves, Maria José Morcillo.
- Les piruletes del 'Comunicat'08'.