Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d'un centenar d'escolars practicaran enguany patinatge artístic

L'activitat de patinatge artístic de l'esport escolar, que imparteix el Club Patinatge Artístic Ripollet en col·laboració amb el Patronat Municipal d'Esports, ha batut rècord d'afiliats durant aquest curs, aconseguint un total de 112 inscrits.

Aquesta activitat va néixer l'any 2003 amb 11 alumnes i el nombre de participants ha anat en augment any rere any. Els patinadors, que entrenen al pavelló Joan Creus o al Poliesportiu municipal, es divideixen en quatre grups d'edats: P5, prebenjamins, benjamins i alevins. Com a novetat, enguany el CEIP Tatché impartirà l'esport escolar de patinatge artístic a la seva escola, amb un total de 45 patinadors apuntats.

Fa 5 anys el CPA Ripollet va començar aquesta activitat, a través d'un acord de col·laboració amb l'escola Tiana, realitzant 4 hores setmanals d'entrenaments: dues de patinatge, una d'iniciació a la dansa i una altra de preparació física. El club local ha destacat els bons resultats obtinguts els dos darrers anys, amb patinadores de gran projecció futura. La pròxima cita per aquests joves esportistes serà el local de patinatge de Ripollet, que se celebrarà al més de març al Pavelló Municipal Joan Creus.

Foto: CPA Ripollet.

R.H.