Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els bolets atrauen força públic al Centre Cultural

El passat dimecres, 5 de novembre, a les 7 del vespre, es va celebrar, a la cuina del Centre Cultural, una sessió gastronòmica amb tastet, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient. L'activitat, inclosa a les Jornades sobre el bolet, va comptar amb la participació d'una vintena de persones, que van ocupar totes les places que hi havia disponibles per fer el curs.

La primera activitat de les Jornades sobre bolets, que era una sortida a buscar a bolets prevista pel passat 2 de novembre, es va suspendre per la gran quantitat de pluja que va caure durant el matí. Tot i així, una desena de persones es van dirigir a la Casa de Natura, a primera hora del matí, per si de cas la sortida s'acabava realitzant.

La segona activitat tindrà lloc dijous, 6 de novembre, a les set del vespre i consistirà en una conferència a càrrec d'un micòleg, que parlarà sobre les diferents tipologies de bolets que existeixen.

Exposició de bolets
El mateix dimecres, 5 de novembre, a 2/4 de nou del vespre, es va inaugurar la desena exposició sobre bolets, organitzada per l'Agrupació Ripollet Natura amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura. La mostra ofereix dades curioses sobre el món dels fongs, amb exemplars de bolets i informació diversa sobre la seva biologia, cultura, història, diversitat i comestibilitat. Una de les novetats d'aquest any és que es podran observar exemplars de bolets gegants, fets de cartró pedra.

F.R.

Fotos:
- El cuiner responsable del taller durant la elaboració d'una de les receptes.
- Els cuiners, amb la regidora de Medi Ambient, Gemma Edo.
- Imatges de l'exposició del bolet.