Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del passat 29 d'octubre

Entre els acords de la darrera Junta de Govern Local, celebrada el passat 29 d'octubre, destaca l'acceptació per part de l'Ajuntament de Ripollet d'un ajut econòmic per valor d'uns 80.000 euros, de la Diputació de Barcelona, per a projectes inclosos en el Pla de Concentració de la Xarxa de Municipis de Qualitat.

Un altre dels punts acordats va ser l'aprovació de les bases per l'adjudicació de la segona promoció de pisos de protecció oficial que es construiran a la zona dels Pinetons. També es va donar el vistiplau al conveni de col·laboració amb l'Associació d'Afectats per l'Amiant, per tal d'establir protocols alhora d'eliminar aquest material i realitzar campanyes d'informació per a la ciutadania.

Altres acords presos la Junta de Govern van ser l'adquisició d'un contenidor per a fer-lo servir d'equipament municipal mòbil i realitzar-hi activitats de tipus itinerant, a més de l'aprovació inicial del projecte executiu per a la construcció de la coberta mòbil de les piscines exteriors del Poliesportiu Municipal.

F.R.

Fotos:
- Imatge de la darrera assemblea convocada per l'Associació d'Afectats per l'Amiant.