Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Costa participa a les III Jornades de Formació dels síndics i defensors locals

El Defensor del Ciutadà de Ripollet, Ramon Costa va assistir el passat divendres, 31 d'octubre, a les III Jornades de Formació dels síndics i defensors locals, celebrades a Barcelona els dies 30 i 31. En aquesta ocasió, les jornades, que van ser presidides per la Síndica de Greuges Pilar Malla, es van dedicar a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la ciutat, com una de les eines a utilitzar en la tasca dels síndics i defensors locals.

Segons l'organització, les Jornades han fet palès els continguts de la Carta com un veritable compromís de servei a la ciutadania per part dels ajuntaments de Catalunya que l'han ratificat. Les sessions de treball dedicades al dret a la protecció social, a la salut i al medi ambient i a l'eficàcia dels serveis públics i el principi de transparència, han posat de manifest les possibilitats de resolució de les queixes que arriben a les sindicatures locals, gràcies a l'aplicació de la carta. Es possible que l'Ajuntament de Ripollet s'adhereixi en breu a aquesta Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la ciutat.

Foto: Pilar Malla, Síndica de Greuges de Barcelona; Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya; Xavier Amor, diputat delegat de Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona, i Carles Dalmau, president del Fòrum SD, durant l'acte de cloenda (www.forumsd.cat).

R.H.