Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es concentra en record de Maria Dolores

Aquest dimarts, 4 de novembre, a les 10.30 hores, els instituts de Ripollet realitzaran concertacions de 5 minuts de silenci davant de cada centre en senyal de condol per la mort de Maria Dolores, la jove assassinada la matinada de l'1 de novembre. L'Ajuntament de Ripollet s'ha afegit a la iniciativa i ha convocat a la mateixa hora a la ciutadania davant de l'edifici consistorial, al carrer de Balmes 2.

Tal i com va avançar en roda de premsa l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, per donar compte de la declaració institucional, des d'aquest matí els Serveis Socials de l'Ajuntament, amb la col·laboració de diferents departaments de la Generalitat, que ha activat el Servei d'Emergències de Catalunya, per tal de facilitar tota l'ajuda necessària al municipi, està realitzant tasques de suport al centre educatiu on estudiava la víctima. Així mateix, s'està preparant a amics, companys de classe i professors perquè el retorn a classe sigui el més normal possible, a més de coordinar el suport a la família de la víctima.

Commoció ciutadana
D'altra banda, ahir dilluns, 3 de novembre, a les 6 de la tarda, es va convocar una concentració espontània de condol, davant de l'IES Lluís companys. Centenars de persones, moltes d'elles joves, van realitzar una marxa silenciosa fins el lloc on es va trobar la noia la matinada de dissabte, al polígon industrial El Martinet. Allà van dipositar flors i espelmes blanques, en record de Maria Dolores.

Foto:
- Les banderes a mitja asta, a l'Ajuntament.
- La concentració de dilluns al vespre va aplegar a centenars de persones.
F.R./R.H.