Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assassinada una menor veïna del barri de Can Mas

La matinada del passat dissabte, 1 de novembre, va ser trobada a un solar del polígon industrial El Martinet, moments abans de morir, una nena de 14 anys, veïna del barri de Can Mas, amb una ganivetada al coll i amb clars signes de violència. Hores després, el Mossos d'Esquadra detenien els presumptes autors, dos joves del mateix institut que la víctima.

Seguidament, el jutge de guàrdia de Cerdanyola va decretar, a petició de la Fiscalia, el seu ingrés en dos centres d'internament juvenil durant almenys 6 mesos, el temps que pot durar la instrucció del cas. La mateixa Fiscalia de Menors va anunciar que imputaria a ambdós detinguts per presumpte homicidi.

Segons recullen diferents mitjans de comunicació, els Mossos investiguen ara unes peces de roba tacades amb sang trobades a les immediacions i els ordinadors dels detinguts.

Quant a la seqüència dels fets, es treballa amb la hipòtesi que poc després de la mitjanit els dos detinguts havien trucat a l'intèrfon de la casa de la nena i li havien demanat que baixés al carrer, cosa que va fer, confiada i en roba d'estar per casa. Després, els joves podrien haver discutit, resultant la nena ferida d'un tall al coll i seguidament colpejada amb un pal.

Fotos:
- Lloc on es va trobar a la noia, al Polígon Industrial El Martinet.