Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova promoció de pisos de protecció oficial es podria sortejar el proper estiu de 2009

La tramitació de la nova promoció de pisos que l'IMPSOL realitzarà pròximament al costat de la darrera adjudicada, a la rambla de les Vinyes, continua la seva tramitació i podria ser sortejada el proper mes de juny de 2009, segons va avançar la primera tinenta d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Rosa Martín, en resposta a una pregunta formulada per CpR al passat Ple del 30 d'octubre. Martín, que va insistir que el calendari enviat per l'IMPSOL era encara provisional, també va donar altres detalls sobre la promoció ja sortejada i que és a punt de començar a construir-se.

Promoció ja adjudicada
Pel que fa referència a la primera promoció de 128 pisos, que ja han estat sortejats, la construcció s'ha adjudicat a l'empresa COMSA. La llicència ja ha estat concedida i es preveu que les obres comencin a finals del mes de novembre. La regidora d'Urbanisme també va afegir que els adjudicataris podran visitar el pis abans de firmar i que finalment s'instal·larà calefacció a tots els habitatges.

Nova promoció a sortejar
Ja s'ha realitzat el projecte bàsic i executiu dels 172 pisos de la nova promoció, que ja compten amb un calendari provisional que es desenvoluparà de la següent manera:

- 19 de gener al 20 de febrer: Obertura de l'oficina d'informació i presentació de sol·licituds.
- 23 de març: Publicació de les llistes provisionals de sol·licitants.
- Entre març i abril de 2009: Inici de les obres (si la primera promoció va bé, es contempla la possibilitat d'adjudicar també la construcció a l'empresa COMSA).
- 23 d'abril: Publicació de les llistes dels sol·licitants i comunicació als interessats.
- 10 de maig: Finalització del termini per presentar al·legacions.
- Mitjans de juny: Publicació de la llista definitiva d'admesos per al sorteig i termini d'un mes per a possibles recursos.
- 26 de juny: Sorteig dels 172 pisos.