Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es convoca una nova sessió ordinària del Ple Municipal

El proper dijous, 30 d'octubre tindrà lloc una nova sessió ordinària del Ple Municipal, amb 11 punts de l'ordre del dia. Entre els més destacats hi ha una modificació de partides econòmiques del pressupost municipal per valor superior a 600.000 euros. La sessió es podrà seguir em directe per Ripollet Ràdio a partir de 2/4 de vuit del vespre, al 91.3 de la FM.

La modificació de crèdits consisteix en una sèrie de canvis sol·licitats per part de la Regidoria d'Hisenda a totes les regidories de l'Ajuntament, per tal d'ajustar-se als ingressos que rebrà el municipi aquest any. El 40% d'aquesta modificació consisteix en moviments entre partides, sense que hi hagi un increment de pressupost. L'altre part, el 60%, consisteix en un increment de pressupost gràcies a diferents subvencions, a l'estalvi de despeses i al superàvit de tresoreria, que representa uns 200.000 euros.

Un altre dels punts de la sessió és l'adhesió per part de l'Ajuntament de Ripollet a l'Agrupació Municipal del Transport Urbà, que permetrà que el municipi es pugui beneficiar de les subvencions que es generen des d'aquest ens i participar del nou programa 2008-2011 que s'aprovarà pròximament.

D'altra banda es posarà sobre la taula concessió de dues parades del mercat i s'acceptarà una aportació econòmica de la Generalitat, d'uns 109.000, que correspon a la part que dóna el Departament d'Educació per les places de llar d'Infants que hi ha al municipi.

Finalment, l'ordre del dia contempla dos punts de reordenació urbanística que afecten al Sector El Martinet i al barri de Tiana i un darrer punt de conveni amb la Generalitat, en relació a la llei de barris, que permetrà que els veïns de Can Mas es beneficiïn d'un increment d'un 10% en les subvencions que demanin per a la rehabilitació del seu edifici.

A l'apartat de mocions, Convergència i Unió ha proposat un text en defensa de la gestió, per part de la Generalitat de Catalunya, de la part destinada a aportació social que es pot fer a la declaració de la renda.

F.R.

Foto:
- L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, durant la roda de premsa de presentació de l'ordre del dia.