Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'escriptor Àlex Rovira participa en una xerrada de l'associació Un Nou Horitzó

El proper dijous, 6 de novembre, a 2/4 de set del vespre, el Teatre Auditori de Ripollet acull una nova xerrada de l'Associació Un Nou Horitzó. En aquesta ocasió participarà Àlex Rovira, economista, escriptor i conferenciant internacional.

Autor d'obres de gran impacte, entre les que es troben Els set poders, La brúixola interior, La bona sort, Paraules que curen, El laberint de la felicitat i La Bona Vida, Àlex Rovira és especialment reconegut com a pensador i expert en el coneixement i desenvolupament del comportament humà i parlarà dels sentiments, d'emocions, d'actituds positives. A la xerrada es reflexionarà sobre com es pot continuar trobant sentit a la vida desprès de la pèrdua d'un ésser estimat.

Recordem que l'entitat Un Nou Horitzó va sorgir del grup de dol, que es va crear dins el treball de suport que van donar els Serveis Socials Municipals, a les famílies afectades per l'accident de Golmayo (Sória), on van perdre la vida 28 nens i nenes. Amb motiu d'aquell dramàtic cas, Ripollet va posar en marxa una experiència pionera de protocols d'atenció psicosocial, que són avui una referència en situacions d'emergències.

F.R.