Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueix el Comité d'avaluació i seguiment del projecte d'intervenció integral a Can Mas

El Secretari de Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Oriol Nel·lo, va participar el passat dilluns, 27 d'octubre, a la primera reunió del Comitè d'avaluació i seguiment del projecte d'intervenció integral al barri de Can Mas dins els ajuts de la Llei de Barris. L'acte també va comptar amb la presència de l'Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i la Delegada del Govern de la Generalitat, Carme San Miguel.

A la reunió es van repassar els 21 programes de la Llei de Barris, en els quals s'invertiran més de 7 milions d'euros, així com la seva situació actual i el calendari previst. La creació d'aquest comitè, marcada per la normativa de la Llei de Barris, compta amb representants de la Generalitat, l'Ajuntament de Ripollet i la vida associativa, comercial i educativa del barri de Can Mas. Paral·lelament, el seguiment del projecte s'està treballant a través d'una altra comissió, molt més àmplia, que es va aprovar al Ple Municipal.

Posteriorment a la reunió, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va explicar que tots els projectes de 2008 ja s'han iniciat i que actualment s'està treballant en els de 2009. Pel que fa a la situació econòmica actual, Parralejo va assegurar que no es retallarà la inversió prevista i que, fins i tot, aquesta es veurà incrementada en gairebé un 50%, tenint en compte la resta de programes municipals que s'estan aplicant al barri.

El Secretari de Planificació Territorial del DPTOP, Oril Nel·lo, per la seva part, va comentar que calia felicitar-se per la “manera modèlica” en com s'està aplicant el projecte. Nel·lo també va destacar la importància d'aquest projecte, a nivell europeu, pel que fa a la rehabilitació urbana de barris propers a la llera del Besós.

R.H.