Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la setmana dedicada al bolet

El proper diumenge, 2 de novembre de 2008, comencen les jornades sobre bolets que la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet organitza des de fa anys. El mateix dia 2 de novembre, a les vuit del matí, se sortirà des de la Casa de Natura per anar d'excursió a collir bolets. L'excursió està organitzada pel Punt d'Informació Els Pinetons i és la primera jornada sobre bolets programada a l'agenda de tardor de la Casa de Natura.

Un micòleg membre de la Societat Catalana de Micologia acompanyarà l'excursió i donarà una classe pràctica a tots els participants. Les places per participar en aquesta excursió són limitades i ja estan exhaurides. Posteriorment, el dia 5 de novembre, a les 19 hores, al Centre Cultural es portarà a terme una sessió de gastronomia dels bolets amb tastet a càrrec de l'Héctor Costa, reconegut cuiner i amant dels bolets.

A l'endemà, dia 6, a les 19 hores, al Centre Cultural, es donarà una conferència i un taller per conèixer els diferents bolets i les seves curiositats a càrrec de la Societat Catalana de Micologia. La regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, recorda que les places són limitades i que cal inscripció prèvia. Per fer-ho cal posar-se en contacte amb la Casa de Natura. (telèfon 93 586 58 56).

F.R.

Foto:
- Imatge de la jornada de collir bolets de l'any passat.