Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 7000 alumnes de Ripollet participaran a la Campanya escolar de teatre, música i dansa

El Patronat Municipal de Cultura de Ripollet, en col·laboració amb les àrees de Cultura i Educació de la Diputació de Barcelona, va iniciar el 5 de novembre la Campanya escolar de teatre, música i dansa per aquest curs. Està previst que durant el transcurs d'aquesta campanya passin pel Teatre Auditori al voltant de 7.000 alumnes.

Es tracta d'un programa que ofereix als alumnes del municipi la possibilitat d'assistir a una oferta variada d'espectacles de teatre, música i dansa durant l'horari escolar al Teatre Auditori. Té, com a objectiu principal, la formació de públics en aquests tres àmbits. Són espectacles dividits en cicle inicial, mitjà i superior i pensats per assolir diversos objectius específics segons el curs. Així, a través de les diferents representacions els nens i nenes descobriran el fons marí de la mà de Jules Verne; reconeixeran a través de la dansa el quatre elements: l'aigua, el vent, la terra i el foc; aprendran els principis de la filosofia, la ciència i l'art; escoltaran una versió de l'obra de Mozart La Flauta màgica; i s'endinsaran en l'origen, el funcionament i les característiques del so mitjançant les diverses cultures; entre d'altres objectius.

Un total de 10 centres educatius de Ripollet s'han adherit a aquesta campanya mitjançant la Guia d'Activitats Educatives 2008-2009. El calendari de la campanya és de novembre a maig i totes les representacions es realitzaran al Teatre Auditori.

F.R.

Foto:
- Imatge dels alumnes durant una de les representacions del curs passat.