Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprovades les primeres ajudes dels llibres de text

Més de 500 sol·licituds per a l'adjudicació dels ajuts per l'adquisició dels llibres de text per aquest curs escolar ja estan en procés de pagament. El passat dia 15 d'octubre va finalitzar el termini per a presentar les sol·licituds per part de les famílies, així com els projectes de socialització per part dels centres educatius.

L'ajut per a l'adquisició de llibres de text és de caràcter universal, per un import de 36 euros, per a tots els nens i nenes empadronats a Ripollet, des de P-3 fins a 6è de primària. Fins el moment s'han rebut més de 2.000 sol·licituds, que s'aniran abonant segons els col·legis les vagin lliurant al registre d'entrada de l'Ajuntament. La data màxima fixada per tal que els centres escolars lliurin aquesta documentació és el 25 d'octubre.
Pel que fa als projectes de socialització de llibres de text, les AMPAS que han concorregut són les dels col·legis Tatché, Gassó i Vidal, Escursell, Ginesta Martinet i l'IES Palau Ausit.

L'objectiu de l'equip de govern amb aquesta actuació és que serveixi com a mesura de pressió al govern de la Generalitat per tal que faci efectiu el seu compromís amb els ciutadans de fer front a aquesta despesa de les famílies. A més, es vol incentivar la socialització dels llibres de text en els centres escolars, com a eina reaprofitable entre els escolars i una mesura mediambientalment sostenible i de futur.

R.H.