Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Patinatge Artístic Ripollet participa al Memorial Pedro Ledesma

Els passats 18 i 19 d'octubre es va celebrar a la pista de la Unió Esportiva Horta el memorial Pedro Ledesma, on les patinadores del Cpa Ripollet no van tenir gaires bons resultats.

A categoria infantil, Sigrid Bono va quedar en 5ª posició: després del programa curt on va fallar quatre integratius, la va deixar sense possibilitats de remuntat fins a la tercera plaça. El seu programa llarg va tenir molts problemes en els seus combinats per l'entrada de l'àxel.

A categoria cadet, Ainhoa Pérez va obtenir la 6ª plaça de figures obligatòries, La vuitena plaça provisional al curt despres de fallar el doble flip, i finalment 8ª posició final en lliure, després d' executar un molt bon programa llarg, el que li va donar la medalla d'argent en combinada entre les dues modalitats: lliure i escola.
També a la categoria cadet, Yaiza de Castro va aconseguir la 7ª posició en lliure després d'executar un bon programa curt on va obtenir la 6ª plaça, la Yaiza va baixar una plaça en el seu programa llarg ja que els doble lutz i doble flips eren amb falta de rotació.

A categoria juvenil, Sandra García va obtenir la 6ª plaça final en lliure, tot i anar 4ª del seu programa curt, la falta de rotació en les caigudes del seus salts dobles la van baixar dues places.
Cap patinadora ripolletenca ha aconseguit una de les tres places de pòdium de lliure per poder participar a la Copa Catalana, que s'organitza a Cerdanyola del Vallès, on l'any anterior Yaiza de Castro va aconseguir la medalla d'argent en aquesta competició en modalitat infantil.

F.R.