Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es convoca una sessió extraordinària del Ple per aprovar les ordenances del 2009

El proper 20 d'octubre se celebrarà un Ple extraordinari on es presentaran a aprovació les ordenances fiscals per a l'any 2009. La proposta de l'equip de govern estableix en un 4,5 % la pujada dels impostos, taxes i preus públics. La sessió tindrà lloc a 2/4 de vuit del vespre i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio, al 91.3 FM.

Com a novetat, tal i com va explicar en roda de premsa la regidora d'Hisenda, Inma Viera, no es cobrarà l'impost de construcció en els casos de rehabilitació o arranjament de façanes.D'altra banda, i seguint la línia de l'any passat, l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica continuarà congelat. La regidora d'Hisenda ha volgut destacar que amb aquesta pujada del 4,5% l'Ajuntament continua revisant els preus per sota de l'IPC previst, que hores d'ara es troba al voltant del 4,9%.
Pel que fa a les repercussions de l'actual situació econòmica, Viera va explicar que tot i que els afecta pel que fa al cobrament d'impostos com el de plusvàlua o construccions, que estan baixant, la situació econòmica de Ripollet els permet mantenir aquesta revisió per sota de l'IPC.

Foto: La regidora d'Hisenda, Inma Viera.

F.R.