Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la festa de les 3R

El proper diumenge dia 19 d'octubre tindrà lloc a Ripollet una nova edició de la Festa de les 3R, orientada a fomentar i conscienciar sobre el reciclatge i la cura del medi ambient. La festa, organitzada per les associacions de veïns de Can Clos, Can Mas i Maragall, compta amb el suport de la regidoria de Medi Ambient i es realitzarà enguany a la plaça de Pere Quart.

La trobada, que començarà a les deu del matí, comptarà amb tallers de titelles, activitats infantils, inflables i un globus aerostàtic. També s'oferirà, a partir de les dues del migdia, una paella per a 1.500 persones. Durant el dia hi haurà diverses actuacions, entre elles les de les Gitanes de Ripollet i Alegrias del Sur, que es podran veure a partir de les 12 del migdia, així com Lucero de Lora, que actuarà a les sis de la tarda.

Per la seva banda la Casa de Natura participarà a la festa amb un stand informatiu, una demostració de forns solars i un taller de marcs de fotos amb material reciclable.
La novetat d'enguany és que entre tots els assistents es realitzarà una enquesta i els participants entraran en el sorteig d'una bicicleta.
Per últim, cal destacar que enmarcat en les 3R tindrà lloc a Ripollet la 1a Trobada oficial de Puntes de Coixí que comptarà amb la participació d'unes 145 puntaires.

Nou programa a Ripollet Ràdio
A banda, els membres de les associacions de veïns inicien el proper dijous 16 d'octubre un programa a Ripollet Ràdio on explicaran totes les notícies d'actualitat que poden ser d'interès per als ripolletencs. S'emetrà de 7 a 8 de la tarda al 91.3 de la FM i està obert a la participació de qualsevol ciutadà.

L.P.