Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueixen més d'una vintena de parelles lingüístiques a Ripollet

L'Oficina de Català de Ripollet va realitzar el passat dijous, 16 d'octubre, la primera trobada de parelles lingüístiques, que participen al programa de Voluntaris per la Llengua aquest curs. En total, es van constituir 24 parelles, formades per una persona que parla català i una altra que està aprenent i que el vol practicar.

El programa, que s'inclou en el Pla educatiu d'entorn, consisteix en facilitar a aquelles persones que volen millorar la seva expressió en llengua catalana, un espai còmode i relaxat on poder posar-lo en pràctica. Les parelles es reuniran per conversar una hora a la setmana i realitzaran 10 sessions de conversa.

Aquesta iniciativa es complementa amb el servei d'autoaprenentatge de català, adreçat a persones majors de 18 anys que volen aprendre català. Aquest programa, també dins el Pla educatiu d'entorn, es realitza a les instal•lacions del CFA Jaume Tuset i a la Biblioteca de Ripollet.

Per a més informació poden adreçar-se a l'Oficina de Català (tel. 93 586 45 73, rbla. de Sant Jordi, 2-4, Centre Cultural).

R.H.