Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Observatori de Nova Ciutadania elabora un informe sociodemogràfic del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, a través de l'Observatori de Nova Ciutadania, ha editat un informe sociodemogràfic del Vallès Occidental, per tal de donar a conèixer quines són les característiques més rellevants de la població vallesana, així com els trets més bàsics de l'estrangera i com aquesta ha evolucionat en els darrers anys.

El document s'ha elaborat a partir de les dades del padró municipal d'habitants de cada municipi de la comarca, actualitzat a 1 de gener de 2008, facilitat per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.
Segons el president del Consell Comarcal, Antoni Rebolleda, amb aquesta informació es pretén "fer front d'una manera eficaç i eficient a les necessitats dels municipis, dotant-los dels recursos suficients per tirar endavant aquells serveis més demandats per als seus ciutadans".

L'Observatori de Nova Ciutadania va néixer a mitjans de l'any 2004, en el marc del Pla Comarcal de Nova Ciutadania del Consell Comarcal, amb l'objectiu de comptar amb un espai de treball per tal d'analitzar els creixents canvis registrats a la comarca en l'àmbit poblacional.

R.H.