Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Casa de Natura exposa les fotografies del IV Concurs Vallès Natural

Fins a finals d'octubre, la Casa de Natura acull una mostra amb les 184 imatges presentades a la darrers edició del certamen sobre l'entorn natural de la nostra comarca. L'exposició, organitzada pel Consell Comarcal en col•laboració amb el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, s'inclou dins l'Agenda de Tardor de la Casa de Natura.

La mostra s'acompanya d'una xerrada a càrrec del fotògraf Francesc Muntada, que tindrà lloc el proper 23 d'octubre, a les 19 hores, a la Casa de Natura.

5a edició
Aquest mes d'octubre, el Consell Comarcal ha convocat la 5a edició del Concurs Fotogràfic Vallès Natural. Com a novetat, cal destacar que el concurs consta aquest any de tres categories: la de paisatge, la de flora i fauna, i la de patrimoni arquitectònic i cultural. El jurat concedirà quatre premis: el primer, valorat en 500 euros, per a la millor fotografia presentada, i tres més, de 300 euros respectivament, per a cadascuna de les categories existents.

Les persones interessades a participar-hi hauran d'omplir un formulari d'inscripció i fer-hi constar la categoria en la qual presenten el seu treball, juntament amb el títol escollit, així com el nom del paratge o municipi d'on s'ha obtingut la imatge. Per primera vegada, caldrà presentar els treballs via internet, a través de la pàgina web de l'Oficina Vallès Natural www.vallesnatural.com. Les fotografies que optin al concurs s'hauran de presentar en format digital, abans del dia 30 de novembre de 2008.

R.H.