Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Novena temporada del cicle de xerrades per a la gent gran Salut i qualitat de vida

L'Obra Social Caixa Sabadell iniciarà el proper dimecres, 15 d'octubre, un nou cicle de xerrades dirigides a fomentar la felicitat de la gent gran. Es tracta de la novena temporada d'aquesta activitat, amb quatre xerrades, que enguany s'emmarca dins el programa Gent Activa de la Regidoria de Serveis Socials. Les sessions s'oferiran els dimecres 15 i 29 d'octubre i el 12 i 26 de novembre, a les 18 hores, al Centre Cultural.

La primera sessió del cicle, el 15 d'octubre, té com títol 'Pares, fills i néts. Com entendre'ns millor', a càrrec de la psicòloga clínica Mireia Golobardes. L'especialista ensenyarà com adquirir habilitats i estratègies per comunicar-nos d'una manera satisfactòria amb les persones del nostre entorn social i familiar i, alhora, descobrir nous aspectes sobre nosaltres mateixos, les diferents generacions i la societat.

A la segona sessió s'oferirà la xerrada 'Aprendre a gaudir', a càrrec de la psicòloga clínica Jana Pérez. L'especialista ensenyarà estratègies per relaxar-se, com identificar i expressar les emocions i com reconvertir els pensaments negatius en positius, entre altres temes. El 12 de novembre tindrà lloc la conferència 'L'escriptura també es fa gran. Treballem per millorar-la', amb la logopeda Christelle Serra. L'experta explicarà com treballar per millorar la precisió de l'escriptura perquè faci més goig. El cicle es tancarà el dimecres 26 de novembre, amb el tema 'Interpretació i utilització dels somnis', amb la psicòloga clínica Sílvia Picón, que oferirà respostes als somnis més sorprenents, tot destacant-ne els possibles missatges i significats.

Foto: Xerrada sobre l'Alzheimer, el novembre de 2007

R.H.