Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CPA Ripollet s'emporta un or i un bronze a Alemanya

La patinadora del CpA Ripollet, Júlia Figueroa, va aconseguit la medalla d'or a l'Interland Cup, celebrat el 9, 10 i 11 d'octubre a la localitat alemanya de Darmstadt. Un campionat on Isabel Repullo es va emportar a casa la medalla de bronze en categoria sènior. Les patinadores cadets Cristina Pardo i Gemma López van quedar en la quarta i sisena posició final.

En aquesta edició van participar patinadores d'Alemanya, Holanda, Austria, Bèlgica, Suïssa, Croàcia, Itàlia, Eslovènia i Espanya. Amb aquesta competició el CpA Ripollet tanca pràcticament la temporada 2008. La única competició internacional que falta és el mundial sènior de Taiwan, on Carles Gasset te moltes opcions de medalla, tot i sortir d'una greu lesió cervical. El mundial es disputarà del 8 al 22 de novembre i el patinador del CPA Ripollet participarà en figures obligatòries, lliure i combinada.

D'altra banda, el passat 11 i 12 d'octubre, tres patinadores del CPA Ripollet van participar a Lliçà de Vall a la fase classificatòria del Trofeu de Barcelona de categoria infantil. Només Sigrid Bono va aconseguir classificar-se per al Memorial Pedro Ledesma, que tindrà lloc el 18 i 19 d'octubre a les instal·lacions de la Unió Esportiva Horta. Bono participarà juntament amb Ainhoa Pérez i Yaiza de Castro com a cadets i Sandra García com a juvenil.

Foto: la patinadora infantil Júlia Figueroa

R.H.