Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Artistes d'arreu del món exposaran les seves fotografies al Centre Cultural

El Centre Cultural acollirà al llarg dels mesos de novembre i desembre la mostra de fotografia de creadors emergents 'Talent latent'. Comptarà amb obres d'una quinzena d'artistes provinents d'onze països d'Europa, Amèrica i Àsia, seleccionats d'entre més de cent propostes, rebudes en el marc del projecte SCAN, impulsat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat.

Els treballs seleccionats posen de manifest la qualitat de la creació artística vinculada al mitjà fotogràfic d'aquest moment. Els autors participants a ‘Talent latent 2008' aporten noves reflexions sobre l'època en la qual vivim immersos i sobre el paper que juga la imatge en la configuració de la societat.

Donada la importància de la mostra, s'ha previst l'organització de visites concertades tant per a escoles com per al públic en general. Les inscripcions són al Centre Cultural, rambla de Sant Jordi, 2-4, al telèfon 93 586 30 27 o per correu electrònic a
pmcij@pmcij-ripollet.org.

Producció: Entitat autònoma de difusió cultural, dins de la Direcció General de Cooperació Cultural de la Generalitat. Organitza: Patronat Municipal de Cultura.