Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova temporada de Ripollet Ràdio (91.3 FM)

L'emissora municipal Ripollet Ràdio va rependre la programació el passat 8 de setembre amb novetats en la seva graella. Aquesta temporada incorporarà dos espais, realitzats per les associacions de veïns i el grup de teatre La Careta, que s'emetran dijous alterns, a les 19 hores, a partir d'octubre.

A més, s'han realitzat alguns ajustos d'horaris, com ara el canvi del programa El 7è art de Talia, que passa als dilluns a les 20 hores; A tot jazz, als dimarts a les 10 hores; El hombre lobo, als dimecres a les 22 hores i El Camaleó roig, als dijous a les 22 hores. També es podran escoltar entre setmana les coproduccions Res com el Vallès i Ohhh TV. Quant al cap de setmana, es manté la programació dels dissabtes al matí, liderada pel show d'humor Café con sal i reposicions del millor de la setmana fins les 23 hores.

Festa Major
S'hi va poder veure i escoltar una mostra dels programes, amb la jornada de portes obertes, realitzada a l'estand de la ràdio a la rambla. Els protagonistes de la Festa Major van passar pel programa Visca la ràdio!