Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'equip de govern contesta al COP-CpR que vetllarà pel compliment de la normativa urbanística

En relació a la nota de premsa emesa pel COP-CpR, on reclama compensacions per la paralització i retard en les obres del Centre d'Atenció Integral per a la Gent Gran i l'aparcament del riu Ripoll, la tinent d'alcalde d'Urbanisme, Rosa M. Martín, ha assegurat que "l'equip de govern vetllarà pel compliment de la normativa urbanística vigent".

Martín ha volgut aclarir que "Ripollet no és aliè a la situació general creada al voltant de l'àmbit de la construcció, que afecta a l'execució d'algunes de les obres que actualment estan en marxa al nostre municipi", com és el cas de l'aparcament del riu Ripoll i el Centre d'Atenció Integral per a la Gent Gran.

Pel que fa a la construcció de l'aparcament del riu Ripoll i de l'hotel, l'equip de govern ha rectificat les afirmacions del COP-CpR, assegurant que "no és cert que les obres de l'aparcament estiguin aturades i les de l'hotel avancin a bon ritme. Totes dues obres estan paralitzades". Martín també destaca el fet que el COP-CpR mostri preocupació pel ritme de les obres d'aquest servei, tot i el seu desacord amb la seva creació.

Per últim, la regidora d'Urbanisme afirma que "mentre que els dos partits de l'oposició, COP-CpR i PP, s'ocupen de crear alarmisme entre els veïns i veïnes de Ripollet, difonent informacions inexactes, l'equip de govern continua treballant de valent i amb fermesa".

Foto: Rosa Maria Martín, regidora d'Urbanisme

R.H.