Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 3 i del 17 de setembre

JGL del 3 de setembre
Entre els acords presos, destaca l'aprovació dels honoraris de redacció dels estudis de viabilitat econòmica de dos aparcaments soterranis, un situat a sota del parc de Rizal i l'altre sota el parc del Primer de Maig, ambdós al barri de Can Mas. S'encarregaran a la mercantil INTRA per un import de 17.000 euros i un termini de tres mesos per a la redacció.

El treball inclourà, entre d'altres aspecte, un estudi de mercat que indentifiqui i defineixi la demanda potencial de futurs abonats o compradors de places als aparcaments.

JGL del 17 de setembre
De la Junta de Govern Local del 17 de setembre destaca l'adjudicació a la Societat Protectora d'Animals de Mataró del contracte de serveis per a la recollida d'animals de companyia al terme municipal de Ripollet, referint-se exclusivament a gossos i gats. Aquest acord tindrà una durada d'un any.
D'altra banda, es va donar llum verda a la pròrroga del conveni de col·laboració entre el Departament d'Educació de la Generalitat i l'Ajuntament de Ripollet per al Pla Educatiu d'Entorn durant el curs 2008-2009.
Un altre dels punts aprovats va ser la subvenció, per un import de 15.000 euros, al programa d'interculturalitat de l'entitat Esplai La Gresca, que inclou un programa d'acollida i integració a infants i joves d'origen immigrat i un altre d'educació intercultural.
En l'àmbit de la mobilitat, és va acordar el conveni que permetrà a l'Entitat Metropolitana del Transport fer un estudi per a la implantació del Bicing a l'àrea metropolitana de Barcelona, incloent el terme municipal de Ripollet.
Per últim, destacar l'adjudicació a la Sociedad Española de Construcciones Electricas el contracte d'obres per a l'execució de les mesures d'estalvi energètic a l'enllumenat públic, per un import de 34.058 euros. Els treballs s'hauran d'executar d'acord amb el Pla Municipal d'Adequació, que l'Ajuntament ve implantant paulativament.