Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els cursos i tallers del Centre Cultural

El Patronat Municipal de Cultura va iniciar el passat 6 d'octubre, el programa de cursos i tallers al Centre Cultural de Ripollet. Un total de 310 alumnes s'han matriculat al curs 2008-2009. Una xifra similar al curs anterior, que va comptar inicialment amb 330 matriculacions. En aquesta dada es comptabilitzen tant els alumnes nous, com els alumnes antics.

En aquests moments, encara hi ha places lliures en alguns tallers com arts decoratives, ceràmica, ioga, pintura, puntes de coixí i tall i confecció. Recordem que el PMC ofereix una trentena de tallers i que alguns d'ells tenen diversos grups segons l'horari en què s'imparteixen. Les places dels tallers oscil·len entre les 8 i les 20 persones. Així, malgrat que hi ha grups que ja estan plens, hi ha horaris encara disponibles. Per més informació, cal adreçar-se al Centre Cultural (rbla. de Sant Jordi, 2-4) o bé trucar per telèfon al 93 586 30 27.

L'import de la matrícula és de 24,50 euros i la mensualitat dels cursos anuals també és de 24,50 euros. Pel que fa als cursos de curta durada, els d'un mes tenen un cost de 27,50 euros; els de dos mesos de 54,20 euros; i els de tres mesos de 81,40 euros. El preu és igual per a tothom i l'únic requisit és portar la documentació requerida.

A banda dels tallers que organitza pròpiament el Patronat Municipal de Cultura, també hi ha tallers que imparteixen les entitats culturals del municipi. És el cas de ball de gitanes, teatre, country, flamenc, balls de saló i ritmes afro-uruguaians, entre d'altres. Tots els tallers s'imparteixen en el Centre Cultural i la seva duració coincideix amb el curs escolar.

F.R.