Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convergència Democràtica a Ripollet renova l'executiva local

L'agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya va celebrar dilluns 6 d'octubre la seva assemblea local ordinària per renovar l'executiva després del Congrés Nacional del seu partit, que va tenir lloc els dies 11,12 i 13 de juliol.

L'assemblea va escollir Julià López com a president local conjuntament amb la seva proposta d'executiu local formada per Xavier Peñarando com a portaveu i responsable de la secretaria de política municipal; Enric Trias com a secretari d'organització; Francesc Vila com a tresorer; Joan Fandos i Gemma Edo, els quals també son regidors de l'Ajuntament; Maria Boyero, Maria Lluisa Peñarando i Joan Manel Bernardo. Destacar que Joan Fandos va ser escollit Conseller Nacional.

La proposta presentada pel nou president local serà implementar el pla estratègic del partit, que ja va ser aprovat per l'assemblea extraordinària del passat novembre, i que consisteix en enfortir i fer créixer el partit, ser canal de comunicació entre grup municipal i ciutadans, donar a conèixer l'activitat de CDC al poble de Ripollet i reforçar la figura del cap de llista Xavier Peñarando.

Julià López també va fer una valoració positiva de les activitats portades a terme el darrer any, destacant la presentació de llibres sobre temes d'actualitat a diversos restaurants de la vil•la, l'acte d'homenatge a la Santa Espina conjuntament amb diverses entitats culturals i amb la participació de la Núria Feliu i l'esforç que s'està fent per tenir més presència als mitjans de comunicació, sobretot a través de la nova pàgina web del partit i del butlletí local parlem-ne que ha estat renovat a tot color.

A l'assemblea també va intervenir Xavier Peñarando que, com a cap de llista i portaveu del grup municipal de CIU, va exposar el desenvolupament del pacte de govern de l'ajuntament. També va assistir a l'assemblea la presidenta de l'agrupació comarcal del Vallès Occidental Sabadell de CDC, Olga Oliver, que va tancar l'acte.

F.R.