Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centro Aragonés tanca la festa gran de les festes del Pilar

El passat 11 i 12 d'octubre el Centro Aragonés de Ripollet va realitzar diferents activitats amb motiu de la festivitat del Pilar. La festa grossa va ser diumenge, amb 'chupinazo' a dos quarts de vuit del matí.

Dissabte, 11 d'octubre, van començara les activitats a primera hora, amb l'esmorzar popular i a partir de les 11 del matí cercavila pels carrers de la zona. A les dotze del migdia es va celebrar un altre campionat de 'Guiñote' i a les sis de la tarda els guanyadors van rebre el seu trofeu.

A les vuit del vespre va començar la nit cultural, amb el pregó a càrrec d'Àngel esteve i la projecció de la pel·lícula Nobleza baturrra, presentada per Joana Raja.

Diumenge el programa d'actes es va iniciar a les 8:30h, amb el 'chupionazo', seguit de la cercavila, la traca d'honor a la verge i la processó fins a la parròquia on es farà la ofrena floral, a les 11:45. A dos quarts de dues del migdia entitats i autoritats es van reunir a la seu de l'entitat per prendre el tradicional vi d'honor i a les 14:30 es va celebrar el dinar de germanor. Els actes es van tanvar a dos quarts de set del vespre amb el festival de jotas.

F.R.