Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat informa els alcaldes de les novetats del fons FEDER

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, va presentar el passat dimarts, 7 d'octubre, les convocatòries del Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) als membres del Consell Nacional de l'Associaicó Catalana de Municipis i Comarques (ACM). Entre els assistents es trobaven l'Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i la regidora d'Urbanisme, Rosa Maria Martín.

A la reunió, celebrada a Tona (Osona), es van explicar les principals novetats del nou programa FEDER i els objectius de les convocatòries que es realitzaran durant l'any 2008. El FEDER d'enguany presenta canvis substancials respecte de les convocatòries anteriors pel que fa a la gestió, els objectius i els beneficiaris. L'objectiu d'aquesta trobada és que els ens locals que tinguin projectes susceptibles de ser finançats ho facin amb garanties d'èxit.

Des de la Direcció General d'Administració Local, el Departament de Governació gestiona una part del fons FEDER de Catalunya adreçada al món local. El pressupost per a les administracions locals en la nova convocatòria és de 166,19 milions d'euros, per cobrir els eixos d'innovació, desenvolupament empresarial i economia del coneixement; de medi ambient i prevenció de riscos, de desenvolupament local i urbà, i d'assistència tècnica.

R.H.