Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local de l'1 d'octubre

Entre els acords presos destaca l'adjudicació de les obres del carrer de Pizarro a l'empresa Obres i Serveis Baix Montseny, per un import de 565.225 euros, IVA inclòs. També es va acordar l'inici del procés per a l'adjudicació de la direcció d'obres del CAP III, així com diversos acords relatius al desenvolupament de programes de la Llei de Barris de Can Mas.

Remodelació del carrer de Pizarro
Pel que fa al carrer de Pizarro, l'obra, que es podria iniciar en un mes i mig, consisteix en la remodelació d'aquesta via, entre la rambla de Sant Esteve i el carrer de Sant Josep. S'ampliaran les voreres i es mantindrà un únic sentit de circulació, en direcció al carrer de Sant Josep. El termini d'execució fixat és de tres mesos i mig. La regidora d'Urbanisme, Rosa Maria Martín, va destacar en roda de premsa la dificultat de la mesa de contractació, en haver-hi 17 ofertes presentades. A més, Martín va explicar que s'estudiarà properament com es fan les obres, tenint en compte els accessos als centres educatius de la zona.

Llei de Barris
A la Junta de Govern Local del passat 1 d'octubre també es va adjudicar la compra d'un local, ubicat als baixos del parc Rizal, per un import de 691.312 euros, on s'inclou la seva reforma. L'adquisició d'aquest local forma part de l'aplicació de la Llei de Barris a Can Mas, així com l'aprovació dels plecs per al subministrament del mobiliari i els equips informàtics. A la sessió també es van aprovar els plecs de clàusules per a l'adjudicació del programa ‘Cultura comunitària', impulsat pel Patronat Municipal de Cultura. Per últim, es va adjudicar a l'empresa Certum la realització dels Tedis per als habitatges de Can Mas.

R.H.