Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inaugurada l'exposició Guerra Civil a Catalunya. Testimonis i vivències

El passat dimarts 30 de setembre va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'exposició Guerra Civil a Catalunya. Testimonis i vivències, produïda per l'Arxiu Nacional de Catalunya que es podrà veure al Centre Cultural fins el proper 16 d'octubre. La mostra arriba a Ripollet coincidint amb la Trobada de Gegants, ambdues activitats organitzades per la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals.

A l'acte van assistir dos dels comissaris, Ignasi Sardà i Josep Fernández, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i Rosa Dumenjó, membre de la CRAC.
Tots els membres de la taula van destacar la importància d'aquesta exposició que, en paraules del comissari Ignasi Sardà es tracta "d'una mostra històrica, amb un context històric però feta amb material de fons particulars, de persones que ho han viscut”.
L'altre comissari, Josep Fernández, va afegir que la mostra conté una selecció "dels millors documents que contenia l'Arxiu Nacional sobre la Guerra Civil Espanyola a Catalunya" i que s'ha volgut "transmetre aspectes de la vida quotidiana de la guerra més que en la vessant militar o política."