Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis Socials presenta un extens programa per a 'Gent Activa'

Durant l'últim trimestre del 2008 la Regidoria de Serveis Socials oferirà un programa de tallers, conferències, sortides i cinema per als més grans, que encara es troben actius. Entre les activitats més innovadores destaca una sortida al teatre i una visita cultural per Barcelona.

Maria Lladó, regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet va presentar el passat dilluns, 29 de setembre, tot el programa d'activitats del programa 'Gent Activa', pels mesos d'octubre, novembre i desembre. Segons explicava la regidora "Gent Activa neix a partir del projecte de l'any passat, 'el mes Actiu', però millorat a partir dels suggeriments dels mateixos usuaris".

Igual que l'any passat, el programa va dirigit al col·lectiu de gent gran que encara es pot valdre per ella mateixa i "vol continuar fent coses i aprenent". Enguany, des de la Regidoria s'ha treballat per potenciar una altre tipus d'activitats, amb un caràcter més lúdic, respecte l'edició anterior.

Es pot consultar tot el programa d'activitats al tríptic adjunt.

F.R.

Fotos:
D'esquerra a dreta, Montse Mas, cap del Departament de Serveis Socials; Maria Lladó, regidora de Serveis Socials; Dolors Vergara, responsable del projecte Gent Activa.