Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió del Ple Municipal del 25 de setembre de 2008

El passat dijous, 25 de setembre, va tenir lloc una nova sessió del Ple Municipal. Entre els acords més destacats es va aprovar la creació d'un servei de Kftí i un Telecentre al barri de Can Mas, tots dos inclosos en el projecte de la Llei de Barris.

El primer punt del l'orde del dia que es va debatre durant la sessió va ser una modificació d'una partida del pressupost de l'Ajuntament. Aquesta, per un import de 105.000 euros, correspon a la compra d'un local al barri de Can Mas, per realitzar-hi serveis de la Llei de Barris. El punt va comptar amb el vot favorable del PSC i CiU i l'abstenció del CpR i el PP.

Posteriorment, es va ratificar el preu públic pel tíquet de menjador escolar, que serà de 5,77 euros, i els preus de prestació de servei de la llar d'infants. Van ser aprovats amb el suport de l'equip de govern i els vots en contra de l'oposició.

Els dos darrers punts de l'acta van ser la creació al barri de Can Mas d'un servei de Kftí, on s'hi faran activitats específiques per a joves del barri, i un Telecentre, per connectar-se a Internet. Van votar a favor PSC, CiU i PP, mentre que el CpR va votar en contra.

F.R.

Fotos:

- General
- Al centre, Maria del Mar Viera, regidora d'Educació.
- Rosa Martin, tinenta d'alcalde d'Urbanisme
- A dalt a la dreta, Victor Dieguez, portaveu PP
- Jordi Martinez, portaveu CpR