Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 3er premi El Fil de la Memòria recau en l'Associació Mai Més

El passat 23 de setembre, EMA Publicacions va fer públic el guanyador del 3er premi d'investigació El Fil de la Memòria que va recaure en l'Associació Mai Més pel projecte: Testimoni 2a República. Guerra Civil i Franquisme, l'únic que s'ha presentat a l'edició d'enguany. Durant l'acte també es va presentar la publicació del guanyador de l'any passat sota el títol El Ripollet de Carles Ferré. De la reconstrucció democràtica a l'hegemonia socialista (1979-2001), escrit per Jordi Rodríguez Ruiz.

Jordi Rodríguez Ruiz (Sabadell, 1980) és llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat col·laborador habitual de Ripollet Ràdio i col·labora actualment amb Revista de Ripollet. El maig de 2003 va ser escollit regidor a l'Ajuntament de Ripollet per Iniciativa per Catalunya Verds, càrrec que va abandonar el 2004. Ha publicat la ponència “Institucionalización e independencia de las políticas de cooperación para el desarrollo en las Comunidades Autónomas”, en el marc del III Congrés Universitat i Cooperació al Desenvolupament, celebrat a la Universidad Complutense de Madrid l'abril de 2006.

FOTO1: El guanyador del 2on premi el Fil de la Memòria, Jordi Rodríguez Ruiz, va presentar la seva publicació el passat dimarts 23 de setembre.
FOTO2: Un representant de l'Associació Mai Més dóna les gràcies pel premi.
FOTO3: Portada de El Ripollet de Carles Ferré. De la reconstrucció democràtica a l'hegemonia socialista (1979-2001)