Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet celebra el 15è aniversari de l'agermanament amb Avrillé

El passat cap de setmana, de l'11 al 14 de setembre, una delegació de ripolletencs i ripolletenques, encapçalada per l'alcalde, Juan Parralejo, va visitar la població francesa d'Avrillé, amb motiu de la celebració del 15è aniversari de l'agermanament entre ambdós municipis.

Com és costum en cadascun dels intercanvis, enguany ha estat la CRAC l'entitat convidada a participar en els actes d'agermanament. Així, els gegants i gegantons de Ripollet, acompanyats pels grallers, han representat la cultura catalana en aquesta trobada on, a més de Ripollet, també es celebrava el 30è aniversari de l'agermanament d'Avrillé amb Swalbach (Alemanya) i el 10è amb Fen Edge Villages (Anglaterra).

La delegació de Ripollet va arribar a Avrillé el dia 12 de setembre, on van ser acollits per les famílies franceses. L'endemà va iniciar-se el programa oficial d'actes, amb la inauguració de l'avinguda de Ripollet, situada a una zona recentment construïda. A continuació, aquesta vegada amb la resta de delegacions, es va inaugurar la Porta d'Europa, construïda com a símbol de la unió dels pobles dins la diversitat d'Europa. Aquesta Porta compta amb quatre lloses ofertes per cadascun dels municipis agermanats amb Avrillé. En aquests dos esdeveniments, els Gegants i Gegantons de Ripollet van ocupar un lloc d'honor, presidint ambdós actes i protagonitzat un ball de gegants que va agradar i sorprendre per igual a tots els assistents.

L.P.

FOTO1: Els gegants de Ripollet van ser protagonistes a Avrillé.