Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cambra de Comerç de Sabadell presenta un estudi sobre els hàbits de compra dels ripolletencs

Segons l'estudi realitzat a partir de més de 2.000 entrevistes a famílies del municipi, la valoració que fa el ciutadà del comerç local és molt positiva. Josep Gómez, que ha format part de l'equip que ha realitzat l'estudi, va remarcar que en el cas de Ripollet, a diferència amb d'altres poblacions de la comarca, en els darrers set anys no ha disminuït el percentatge de compra al municipi.

Durant el mes de març d'aquest any, la Cambra de comerç va realitzar un estudi sobre els hàbits de compra dels ciutadans i ciutadanes del Vallès Occidental. A petició de la Regidoria de Comerç de Ripollet el passat dimecres, 17 de setembre, membres de la cambra van presentar les conclusions de l'estudi centrades exclusivament a Ripollet. A més, la Cambra també ha ofert la possibilitat als comerciants locals, de forma gratuïta, de realitzar un estudi personalitzat del comerç que vulgui per determinar l'estat del mateix.

Una altre dels punts que determina l'estudi és l'augment de la franja de persones que compren, especialment entre els joves i la gent més gran. D'altra banda, tot i que l'estudi es va realitzar quan el Mercat Municipal es trobava en procés de remodelació, aquest continua sent un referent per la compra de producte fresc pels ripolletencs.

F.R.