Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les activitats de tardor de la Casa de Natura

El proper diumenge, 21 de setembre, amb motiu de les activitats de la Setmana de la Mobilitat, comença l'Agenda de Tardor de la Casa de Natura. Entre setembre i desembre la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una dotzena d'activitats de tot tipus i pensades per a totes les edats.

L'Agenda recull activitats realitzades en edicions anterior i algunes novetats. A més, també col·laborarà amb entitat del municipi, com per exemple l'Associació de Veïns del Barri del Pont Vell, que comptarà amb l'exposició ‘Ripollet: Blau sobre gris', durant les festes del barri que tindran lloc entre el 26 i el 27 de setembre; o a la festa de les 3R, organitzada per les associacions de veïns de Can Mas, Maragall i Can Clos.

Una de les novetats de l'agenda d'enguany és la possibilitat de què 40 famílies del municipi tinguin una compostadora per reciclar els residus vegetals a casa seva. L'activitat compta amb suport tècnic i seguiment del material pel compostatge durant un any. Entre les activitats que es tornen a repetir, hi ha la Jornada sobre Bolets amb una sortida a buscar bolets, sessions de tast de bolets i una xerrada amb un micòleg.

Setmana de la Mobilitat
Ripollet començarà les activitats de la Setmana de la Mobilitat el proper diumenge, 21 de setembre, a partir de les 11 del matí als Pinetons. Durant tot el matí, un especialista realitzarà una visita guiada a l'estructura d'oci instal·lada al parc. A més, els més petits podran fer tallers relacionats amb les energies renovables i el transport sostenible. Pels més grans, la Casa de Natura proposa fer una cursa dels Pinetons fins el Casc Antic, el més ràpid possible, amb el transport que es desitgi. També hi haurà un circuit de bicicletes per tot Ripollet, amb el suport de la Policia Local. Per tancar les activitats de la setmana, el dia 23 de setembre, a la una del migdia, es presentarà a la Casa de Natura la relació de projectes que s'estan realitzant al municipi per tal de millorar-ne la mobilitat.

F.R.