Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el nou programa de l'EduArt a les escoles de Ripollet

El passat 16 de setembre el regidor de Cultura, Ferran Tornel, i la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, van presentar en roda de premsa la nova programació de l'EduArt, el programa d'educació artística a les escoles que enguany inicia la seva segona edició. La preinscripció de les activitats, que tindran lloc d'octubre a maig, es realitzarà del 22 al 25 de setembre al Centre Cultural. En total, són nou les escoles, entre públiques i concertades, que s'han adherit a aquest programa.

Segons va explicar la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, la intenció és de mantenir la línea pedagògica del programa, iniciada el curs passat. L'EduArt es desenvoluparà en els àmbits de les arts visuals i plàstiques així com de les arts escèniques i està adreçat a dos grups d'edat: de 1er a 3er i de 4art a 6è de primària. Els tallers es duran a terme a les mateixes escoles i estaran conduïts per un professional especialitzat.

Informació pràctica
La preinscripció per als cursos es realitzarà del 22 al 25 de setembre i el sorteig de les places, en cas que sigui necessari, tindrà lloc el dia 29 de setembre. Del 30 de setembre al 3 d'octubre tindran lloc les matriculacions.
L'inici de les activitats serà el 13 d'octubre i enguany es realitzaran a les mateixes escoles.

Preu
Preu per un inscrit: 80 euros
Preu per 2 germans: 70 euros cadascun
Preu per 3 germans: 60 euros cadascun
Els pagaments es realitzaran en dues quotes, a l'octubre i al gener. Cal aportar fotocòpies del DNI i de les dades bancàries.

FOTO: Tríptic informatiu sobre l'EduArt d'enguany
FOTO2: El regidor de Cultura, Ferran Tornel, i la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, presentant l'acte.