Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de secundària de Ripollet reben l'agenda escolar europea

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet ha fet arribar als instituts d'ensenyament secundari del municipi l'agenda escolar europea 2008-2009. Es tracta d'un material educatiu que impulsa la Xarxa de Ciutats i pobles cap a la sostenibilitat i que la Regidoria posa a l'abast de les escoles de Ripollet des del curs 2004-2005. Aquest any a finals de juliol es van portar als centres escolars un total de 1.150 agendes.

Segons la regidora de Medi Ambient i Salut Pública, Gemma Edo, aquesta agenda no només indica les celebracions de diades concretes relacionades amb el medi ambient sinó que dóna informació sobre les diferents formes que tenim de relacionar-nos amb el medi que ens envolta.

L'agenda planteja diverses activitats per tal de descobrir de quina manera ens relacionem amb el medi descobrint-lo com a font de recursos, de salut o malaltia. També transmet la idea que l'entorn en que vivim és un bell patrimoni que cal preservar per a nosaltres i per a les generacions que ens seguiran.

Amb aquesta eina, posada a mans dels joves de Ripollet, es pretén fer un pas més en el camí per assolir els objectius de sostenibilitat i cura del Medi Ambient que la Regidoria vol per al nostre municipi.