Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciat el període per a sol·licitar l'ajut pels llibres de text

Des del passat dia 15 de setembre i fins el proper 15 d'octubre, tots els pares i mares de Ripollet poden sol·licitar l'ajut per a l'adquisició i socialització dels llibres de text per aquest curs escolar que acaba de començar. L'objectiu de la iniciativa és incentivar la socialització dels llibres de text en els centres educatius, com a eina reaprofitable entre els escolars i una mesura mediambientalment sostenible i de futur.

El passat mes de juny, el Ple Municipal va aprovar les bases per a l'adjudicació dels ajuts per l'adquisició i socialització dels llibres de text pel proper curs escolar. Aquest és de caràcter universal i tindrà un import de 36 euros per a tots els nens i nenes empadronats a Ripollet, des de P-3 fins a 6è de primària. A més, aquestes bases també preveuen ajuts per a aquelles AMPAS dels diferents centres educatius que presentin projectes de socialització.

Per tal de sol·licitar l'ajuda, els nens i nenes que cursen des del P-3 fins a 6è de primària de totes les escoles de Ripollet, públiques i concertades, han rebut un imprès juntament amb una carta on se'ls explica quin serà el funcionament per a obtenir l'ajuda. D'altra banda, els pares i mares d'aquells nens i nenes de Ripollet que estudien a col·legis d'altres municipis poden acostar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC – c. de Balmes, 2) per obtenir el corresponent model de sol·licitud o bé baixar-se'l pròximament de la web municipal www.ripollet.cat, a la secció de l'OAC. En el cas de famílies amb més d'un fill o filla s'ha d'omplir una sol·licitud per a cadascun d'ells.

F.R.

També podeu descarregar l'imprès que trobareu a sota.
Atenció, el primer és per a alumnes que cursen estudis a Ripollet i el segon per als que ho fan fora.
Estudiants de P-3 a 6è de Primària.