Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja presenta un nou curs d'auxiliar d'infermeria geriàtrica

L'Assemblea Comarcal de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada i Reixac iniciarà el proper mes d'octubre un nou curs de formació ocupacional subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, d'auxiliar d'infermeria geriàtrica. Aquest curs va adreçat a dones majors de 25 anys.

Creu Roja torna a realitzar aquest curs perquè a la edició que van celebrar l'any passat van trobar feina, en el camp geriàtric, el 75% de les alumnes. El curs té una durada de 354 hores, dividides en una part tècnica i una part pràctica, als centres de dia, residències i serveis d'atenció domiciliaria de la zona, que han acceptat acollir alumnat en règim de pràctiques professionals.

El curs s'iniciarà el proper 6 d'octubre de 2008 i l'inscripció es realitzarà durant tot el mes de setembre. Les interessades que vulguin rebre informació i/o inscriure's es poden dirigir a la seu que disposa Creu Roja a l' Av. De la Creu Roja, 25-29 de Cerdanyola del Vallès, en horari d'oficina de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20 o al telèfon 93 691 61 61.

Poden consultar més informació al tríptic adjunt

F.R.