Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet celebra un any més la Diada

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, celebrada ahir, va tenir lloc a la plaça Onze de Setembre, l'habitual ofrena floral al monument de Rafael Casanova, per part d'una quinzena d'entitats locals, de caire cultural, esportiu, polític i social. Posteriorment, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat dels regidors i regidores del consistori, va realitzar l'ofrena institucional. Tot l'acte va comptar amb l'actuació de la Societat Coral el Vallès, que entre d'altres peces va interpretar l'himne de Ripollet i Els Segadors.

Els més matiners van ser els militants del PP, ja que a les vuit del matí van fer la seva ofrena amb motiu de la Diada. A l'acte van assistir el president, Pere Calviño juntament amb regidors del grup municipal, representats de les Noves Generacions, simpatitzants i col•laboradors del Partit a Ripollet.

Esquerra Republicana de Catalunya va realitzar la seva tradicional ofrena a dos quarts de deu del matí i posteriorment ho van amenitzar amb un esmorzar popular. La formació independentista va demanar un any més a l'Ajuntament la col•locació de la bandera estelada durant l'ofrena oficial i al mateix edifici de l'Ajuntament. Un cop finalitzada l'ofrena, Lurdes Serra, cap de llista d'ERC va lamentar que l'equip de govern hagi desestimat la proposta.

F.R.

Fotos:
- Ofrena institucional
- Actuació de la Societat Coral El Vallès
- Com cada any l'acte va comptar amb un nombrós públic
- Ofrena del PP
- Ofrena Esquerra