Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran acollida de la reedició del llibre Històries de Ripollet

Després de molts mesos de treball, finalment la reedició del llibre de l'historiador local Manel Mogas, Històries de Ripollet, va veure la llum el passat dimarts, 9 de setembre. La nova edició commemorativa ha estat d'un miler d'exemplars i compte amb la revisió de la part antiga més una segona part nova que consta d'una cinquantena d'articles realitzats per una desena de col·laboradors, un cop es va publicar la primera edició.

L'acte de presentació es va celebrar a la Sala d'Actes del Centre Cultural i va comptar amb un nombrés públic, entre ell, la vídua, un fill i un net del desaparegut historiador local. La reedició, que també commemora el vint-i-cinquè aniversari de la publicació del llibre, ha anat a càrrec de la Agrupació Ripollet Natura i EMA Publicacions.

Tots els membres de la taula de presentació, entre els que es trobava l'alcalde de Ripollet Juan Parralejo, Eloi Isern, president de l'Agrupació Ripollet Natura, Nuria Machuca, membre de l'Agrupació, Àngels Leiva, d'EMA Publicacions i la vídua de Manel Mogas, Paquita Sauló, van destacar la importància de la reedició d'aquesta obra que "ajudarà a joves i no tant joves a conèixer una mica més la història del seu poble, a partir de petites històries concretes que s'engloben en una gran història general."

F.R.

Fotos:
- Vista general de la Sala d'Actes
- La vídua de Manel Mogas va rebre un obsequi per part de l'Agrupació Ripollet Natura.
- La Sala d'Actes, plena de goma goma, amb els familiars de Manel Mogas en primer pla.