Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda de les activitats d'estiu del Pla Educatiu d'Entorn

El passat divendres, 5 de setembre, el Centre Obert La Placeta va acollir la celebració de la cloenda del Casal Lingüístic i d'Integració impulsat des de la Comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn. L'activitat, que ha estat organitzada per tercer any consecutiu per la regidoria d'Educació, ha comptat amb la col•laboració dels centres i serveis educatius.

L'acte de lliurament de medalles i diplomes va comptar amb la participació de la regidora d'Educació, Mª del Mar Viera. En total, una cinquantena d'alumnes de 8 a 13 anys han participat a les activitats d'estiu, que enguany ha tingut com a centre d'interès les olimpíades.

El Casal Lingüístic del PEE es va dur a terme des del 18 d'agost fins el 5 de setembre, en horari de matí, i va estar gestionat per Creu Roja, entitat que també te adjudicats altres serveis del Pla educatiu d'Entorn. Les diferents activitats del casal, sobretot les esportives, han tingut lloc a d'altres espais municipals com les pistes o les piscines del PAME. També han realitzat visites al Centre Cultural i han fet un recorregut pel nucli antic de Ripollet.

A més de cobrir un temps de lleure durant els mesos d'estiu, l'objectiu d'aquest casal és fomentar l'ús de la llengua catalana així com el coneixement i integració al municipi. Aquesta actuació, juntament amb el curs de català-lúdic, adreçat als alumnes de secundària que va tenir lloc durant tres setmanes al juliol a l'IES Can Mas, conformen les actuacions que s'havien proposat des de la comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn pel curs 2007/08.

Aquesta comissió local està presidida per la senyora Mª del Mar Viera, regidora d'Educació, i compta amb representació de tota la comunitat educativa del nostre municipi, de la inspecció i serveis educatius, així com de les diferents àrees municipals de l' ajuntament. La comissió local ja ha començat a treballar en les propostes pel curs 2008 / 2009 que tot just encetem.

R.H.