Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Llar d'Infants Municipal La Verema obre portes

61 nens i nenes de 0 a 3 anys han inaugurat aquest dilluns, 8 de setembre, la segona Llar d'Infants Municipal, que porta el nom de La Verema, donats els orígens històrics de la seva ubicació, a l'avinguda de Catalunya. La regidora d'Educació, Maria del Mar Viera, i la directora del centre, Anna Salvatella, han estat les encarregades de donar la benvinguda als pares i alumnes en aquest primer dia.

Tot i destacar les dificultats per tal que el centre estigués enllestit aquest dilluns, la regidora d'Educació ha declarat en roda de premsa que era “un motiu de satisfacció” presentar aquest nou equipament, ja que comença el curs tal i com havien previst. La posada en marxa de La Verema ha suposat la creació de 10 nous llocs de treball, a través de la cooperativa Mirada d'Infant. La directora d'ambdues llar d'infants, Anna Salvatella, s'ha mostrat satisfeta pel resultat i ha donat les gràcies en nom dels nens i nenes.

Ripollet compta ja amb un total de 122 places públiques per a nens de 0 a 3 anys. Totes dues llars d'infants tenen previst doblar les seves places, amb l'ampliació dels centres. Segons ha explicar Mar Viera, un cop es faci la segona fase de La Verema, els nens i nenes de La Rodeta del Molí es traslladaran per tal de permetre l'ampliació de la primera.

Properament es preveu realitzar una visita per a tots els regidors i regidores de l'Ajuntament, així com una festa d'inauguració per a totes les famílies.

R.H.