Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Agenda d'Estiu de la Casa de Natura finalitza amb èxit

La Casa de Natura va acomiadar l'Agenda d'Estiu amb un taller de plantes aromàtiques que es va dur a terme el passat diumenge, 31 d'agost, en el marc de la Festa Major. L'activitat va comptar amb un centenar de participants, que es van aplegar al Punt d'Informació Pinetons, que organitza les activitats de la Casa de Natura els diumenges.

Els assistents es van repartir pels diferents espais de la Casa, on simultàniament es van realitzar diferents activitats, basades en l'aplicació a la vida domèstica de plantes aromàtiques presents a la nostra comarca. Una xerrada introductòria explicava les característiques botàniques, medicinals i culturals de les plantes i una visita guiada pel jardí de la Casa mostrava els diferents exemplars. Els participants van realitzar llimonada amb menta, pizzes amb orenga escalfades als forns solars instal•lats a la Casa de Natura, bosses d'olor per als armaris i alcohol de romaní.

La Regidora de Medi Ambient i Sanitat, Gemma Edo, ha agraït la seva assistència a tots els participants a les activitats organitzades des de la Casa de Natura. Edo també ha aprofitat per convidar a participar en els diferents actes que es programaran per la propera tardor. La nova agenda s'iniciarà el proper 21 de setembre, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat.

R.H.